Andrej Plenković

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske i predsjednik Hrvatske demokratske zajednice

Tema: Izbori 2024.

Vodili smo pozitivnu kampanju usmjerenu na dobrobit građana

Na završnoj konferenciji za medije u Zagrebu predsjednik je Vlade i HDZ-a Andrej Plenković izjavio da svoju predizbornu kampanju smatra uspješnom te da očekuje veliku potporu hrvatskog naroda

15. 4. 2024.

HDZ će pobijediti na izborima i s partnerima formirati većinu

Nema toga kome nismo pomogli i pritom sačuvali socijalnu koheziju. Sjećate li se SDP-a i njegovih najava? Val otpuštanja, kriza. Ništa se od toga nije dogodilo, naglasio je u intervjuu za Jutarnji list predsjednik Vlade Andrej Plenković.

15. 4. 2024.

Idemo po pobjedu za još četiri godine snažne i stabilne Vlade

Zajedništvo i pobjedničko ozračje na završnom skupu HDZ-a i partnera na Cvjetnom trgu u Zagrebu. Ponosni na brojna postignuća, idemo po još četiri godine snažne i stabilne vlade koju itko neće moći ucjenjivati.

14. 4. 2024.

Odgovorni smo, znamo upravljati zemljom i postizati strateške ciljeve

Sve izazove uspjeli smo primiriti, zaštititi građane, hrvatsku obitelj, hrvatskog radnika i poslodavca, te osigurati ne samo socijalnu koheziju nego i rast plaća, kazao je predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković u intervjuu za Večernji list.

13. 4. 2024.

Opet ćemo snažno podržavati Zagreb, Veliku Goricu i Zagrebačku županiju

Predsjednik Vlade Andrej Plenković posjetio je tržnicu Dolac i Cvjetni trg, a na kraju sadržajnog dana pribivao je skupu u Velikoj Gorici, gdje je izražena snažna podrška HDZ-ovim kandidatima u I. izbornoj jedinici.

13. 4. 2024.

Snažna podrška našoj pobjedničkoj listi u Zadru i Šibeniku

Predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković započeo je boravak u Dalmaciji u Zadru, a potom je posjetio Šibenik. U oba grada snažna podrška listi HDZ-a i partnera u IX. izbornoj jedinici, koju vodi Ivan Malenica.

12. 4. 2024.

Hrvatskoj treba pouzdana vlada koja će nastaviti gospodarski rast

U Splitu je održan središnji predizborni skup HDZ-a i partnera za X. izbornu jedinicu, koju predvodi Branko Bačić. I u gradu pod Marjanom – sjajna, pobjednička atmosfera.

12. 4. 2024.

Imamo najveću zaposlenost dosad i pet puta veći rast od prosjeka EU-a

Povodom obilježavanja Dana Koprivničko-križevačke županije predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjelovao je u svečanoj sjednici Županijske skupštine

11. 4. 2024.

Dobit ćemo povjerenje naroda i nastaviti ulaganja u istok Hrvatske

Sjajno ozračje u Osijeku na pobjedničkom skupu za IV. izbornu jedinicu koju predvodi Ivan Anušić. Kroz Projekt Slavonija ugovoreno je 3 milijarde eura za razvoj istoka Hrvatske.

11. 4. 2024.