Andrej Plenković

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske i predsjednik Hrvatske demokratske zajednice
Križevci | 14. 3. 2014.

Posjet Koprivničko-križevačkoj županiji

Zastupnik Plenković održao je predavanje studentima u Križevcima, susreo se sa županom Darkom Korenom i stranačkim kolegama

Na poziv prof. Renate Husinec zastupnik Plenković održao je na Visokom gospodarskom učilištu u Križevcima posjećeno predavanje o učincima članstva Hrvatske u EU i novim mogućnostima za mlade.

akt199

U svom je izlaganju Plenković govorio o programima mobilnosti za mlade, poput programa Erasmus+ te Jamstvu za mlade, koji pridonose bržem uključivanju mladih u tržište rada.

Susreo se sa županom Koprivničko-križevačke županije Darkom Korenom, dožupanom i predsjednikom županijske organizacije HDZ-a Darkom Sobotom, predsjednikom HDZ-a Grada Križevaca Matom Devčićem i drugim stranačkim dužnosnicima. Razgovarali su o političkoj, gospodarskoj i socijalnoj situaciji u županiji te o razvojnim projektima.

Plenković je posjetio i Đurđevac, gdje se susreo s Vladom Repom, predsjednikom Gradskog odbora HDZ-a te stranačkim kolegama iz Đurđevca i susjednih općina i gradova uoči prijevremenih izbora. Dao je podršku kandidatu za gradonačelnika Vladi Repu i listi za gradsko vijeće te je govorio o europskim projektima i važnosti prekogranične suradnje.