Andrej Plenković

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske i predsjednik Hrvatske demokratske zajednice
Slavonski Brod | 25. 5. 2017.

HDZ-ov Špicer pokazao je konkretna rješenja za razvoj Slavonskog Broda!

Predsjednik Vlade i HDZ-a Plenković posjetio je Slavonski Brod, gdje se nakon radnog sastanka sa stranačkim kolegama susreo s brojnim građanima i podržao HDZ-ova gradonačelničkog kandidata Hrvoja Špicera

Predsjednik Plenković čestitao je HDZ-u Brodsko-posavske županije na izvrsnim rezultatima u prvom krugu lokalnih izbora.

"Posebno me veseli uvjerljiva pobjeda našega župana Danijela Marušića i sjajan rezultat za Županijsku skupštinu. Pobjede u prvom krugu u 10 općina potvrda su kontinuirane snage HDZ-a u ovoj županiji", kazao je Plenković.

Naglasio je kako predstoji još šest općina koje čeka drugi krug, gdje HDZ-ovi kandidati stoje jako dobro.

"Očekujem potvrdu toga uspjeha i siguran sam da ćemo i u ovoj županiji imati više od 50 posto općina u kojima će naši kandidati preuzeti odgovornost", rekao je Plenković.

Naveo je kako je izrazito zadovoljan i rezultatom kandidata Hrvoja Špicera u Slavonskom Brodu. Ocijenio je kako je njegov program pokazao da ima nove ideje za razvoj grada i rješavanje bitnih problema - od gospodarskog razvoja, prometne povezanosti i općenito kvalitetnijeg života središta Brodsko-posavske županije.

"Još jednom mu dajem čvrstu potporu te očekujem njegov uspjeh i uspjeh naših šestero kandidata u općinama", zaključio je Plenković.

Teme