Andrej Plenković

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske i predsjednik Hrvatske demokratske zajednice
Velika Gorica | 25. 5. 2017.

Barišić ostaje gradonačelnik Gorice – pokazao se čovjekom od rezultata!

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković dao je u Velikoj Gorici snažnu potporu Draženu Barišiću, HDZ-ovu kandidatu za gradonačelnika u drugom krugu lokalnih izbora

U pratnji predsjednika Plenkovića bila je potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić.

Predsjednik Plenković družio se u Velikoj Gorici s velikim brojem članova i simpatizera HDZ-a. U Velikoj Gorici bili su i kandidati HDZ-a za gradonačelnike i načelnike u županijskim gradovima, kojima je Plenković iskazao snažnu potporu.

Kako je naglasio predsjednik Plenković, sadašnji gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić u drugom će krugu potvrditi svoj gradonačelnički mandat.

"Zadovoljstvo mi je podržati Dražena Barišića – čelnika Županijskog odbora HDZ-a Zagrebačke županije – u još jednoj utrci za gradonačelnika Velike Gorice. On je u prvom krugu bio nadomak pobjede, ali ponovit će se još malo da tih nekoliko postotaka podigne gore", poručio je Plenković.

Iskazao je uvjerenje da će Barišić biti ponovno gradonačelnik Velike Gorice jer je dao veliki doprinos razvoju grada.

"Vjerujem da će HDZ i dalje imati odgovornost voditi ovaj, jedan od najvećih gradova u Hrvatskoj. Ukratko - Barišić se pokazao čovjekom od rezultata", rekao je Plenković.

Teme